Кухненско ренде NICER DICER PLUS

Кухненско ренде NICER DICER PLUS

Кухненско ренде Nicer Dicer Plus

Прекрасен помощник, който ще е необходим на всяка домакиня в дома, е рендето за зеленчуци Nicer Dicer Plus. Този кухненски блок, чрез който можете да нарежете  зеленчуци или плодове за кратко време, за да създадете вкусни салати, да ги настържете за печене или приготвяне на първите ястия. Също така, благодарение на специалните приставки, включени в комплекта, можете да нарежете зеленчуци и плодове на спретнати филийки, които са идеални за украса на вашите вкусни ястия.

Това уникално устройство комбинира резачка, резачка и резачка. С него се спестява много време, а кулинарните ястия се приготвят доста бързо. Не трябва да бъдете по-предпазливи, опитвайки се да не се нараните, когато използвате метална плувка. В края на краищата, ножовете за рязане на зеленчуци Nycezer Dyser Plus, отзивите за които са само положителни, никога не нараняват ръцете ви. Той е много по-удобен и по-безопасен от конвенционалните ножове.

Приборите за хранене Nicer Dicer Plus са проектирани така, че всички зеленчуци при нарязване да не се разпръскват по масата, а да попадат директно в контейнера, осигурявайки чистота във вашата кухня. Контейнерът с останалите продукти може да бъде запечатан с капак и оставен в хладилника - това ще осигури тяхната безопасност за дълго време.

Благодарение на специално проектираните остриета, изработени от неръждаема стомана, кората на плодовете и зеленчуците няма да се мачка при нарязване. С лекота можете да изрежете кръгчета от домат, ананас - всички парчета ще изглеждат така, сякаш са изрязани от готвач с професионален нож.

Продава се зеленчукорезачка Nicer Dicer Plus, която включва:

 • прозрачен контейнер;
 • Капак за херметично затваряне на контейнера;
 • устройство за почистване на плодовете от кожата;
 • голяма ренде със защитен капак;
 • вложка за нарязване на големи филийки;
 • вложка за рязане на средни и големи кубчета;
 • вложка за нарязване на малки кубчета;
 • сменяема дюза за рязане на 4 и 8 части;
 • държач за зеленчуци и плодове;
 • Слайсер;
 • ренде за сирене.

Всички изброени компоненти на комплекта се поставят лесно в един контейнер. Заемането по време на готвене място в кухненските предмети - купи, ножове, дъски за рязане - ще замени резачката за зеленчуци Nicer Dicer Plus. Коментарите, които могат да се чуят от собствениците на това устройство, са само положителни.

Рендето за зеленчуци е снабдена със специален бутон, благодарение на който остриетата с остриетата просто се отстраняват. Лесно се изплакват под струя течаща вода или можете да поверите тази процедура на съдомиялна машина. Възможно е също така лесно да замените дюзите с необходимите.

Nicot Dicer Plusпотвърждава огромното немско качество и комфорт при използване. Лесен за работа, компактен, стилен дизайн, остри остриета от неръждаема стомана, лесно почистване и измиване, спестяване на време и много повече може да се каже за този кухненски асистент.

Резачката за зеленчуци е много лесна за използване, може да се довери дори на децата и те с удоволствие ще ви помогнат в готвенето. Той също така ще служи като отличен подарък за всяка домакиня, защото това наистина е компетентно решение за кухнята.

Купете кухнеско ренде от - HaliBG.com