Фритюрник COSORI 5,5 L XXL Бял фритюрник Фритюрник с горещ въздух Фритюрник с цифров LED сензорен екран, 11 програми

От HaliBG
0 0 15
107,13 лв
B0832WLDLC6898
14 преди дни

Относно този артикул

  • 【Награден с награда Red Dot Award 2019】Фритюрникът COSORI с горещ въздух е удостоен с наградата Red Dot Award 2019. Специален квадратен дизайн, който пасва по-добре на работния ви плот и показва вашия моден вкус. Квадратната кошница 5,5 L XXL е по-голяма и предлага повече място за внасяне на повече храна от кръглата дизайнерска кошница на пазара.
  • Готвене без олио: с Cosori Airfryer можете да пържите по здравословен начин без олио. Комбинацията от циркулиращ горещ въздух и перфектната температура за готвене гарантира, че пържените картофи ще станат хрупкави, а пилешките бутчета сочни. Когато времето за готвене изтече и фритюрникът с горещ въздух издава звуков сигнал, ви очаква уникално вкусово изживяване.
  • Цифров LED дисплей: ясният LED дисплей има 11 предварително програмирани настройки, които могат да бъдат избрани чрез сензорен екран. Можете да приготвите любимото си ястие с натискането на един бутон и да се посветите на други неща по време на процеса на готвене. Възможно е също ръчно регулиране на температурата (75-205°C) и времето за приготвяне (до 60 минути). Готвенето никога не е било по-лесно!
  • XXL капацитет: фритюрникът с горещ въздух има кошница от 5,5 л. Фритюрникът с горещ въздух Cosori XXL 5,5 L е проектиран за семейство, което принадлежи на 3-5 души. Със своите 1700 W Airfryer е изключително мощен, поради което времето за готвене се намалява и по този начин пести енергия.

No comments found for this product. Be the first to comment!

Този сайт използва бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта, вие се съгласявате с нашата употреба на бисквитки.