Кафеавтомат Krups (EA810870)

От HaliBG
0 0 17
116,09 лв
B00INSX9046898
14 преди дни

Тайната на истинското еспресо във Вашата чаша

KRUPS Essential Espresso Ви връща към същността на истинското еспресо. С тази напълно автоматична кафемашина можете да се насладите на истинския вкус на балансирано, изпълнено с аромат еспресо. Всичко това поместено в компактен дизайн без компромис с вместимостта; с 3 настройки за температура и 3 степени на смилане за перфектни резултати по ваш вкус.. Патентована система KRUPS Compact Thermoblock

  • Патентована система KRUPS Compact Thermoblock- Оборудвана с иновативна KRUPS технология, патентованата Thermoblock система извлича истинския вкус на кафето в най-чистия му вид. За безкомпромисно еспресо, изпълнено с вкус и аромат.

  • Точно като истински бариста: изберете подходящата степен на смилане - Направете ристрето или еспресо като професионален бариста като настройте количеството и степента на смилане с автоматичната настройка на металната конична кафемелачка

  • Прецизен и лесен контрол - Бъдете в пълен контрол на вашата кафемашина и кафе напитката, която искате да ви приготви. С LED светлини за повече удобство.

  • Накрайник за пара за съвършено капучино - Лесен за почистване за допълнително удобство и хигиена, накрайникът за пара е перфектният завършек за голямо разнообразие от напитки. С него можете да се насладите на съвършено капучино с пухкава пяна у дома.

  • Регулируема дюза за кафе - За максимално удобство и по-голяма гъвкавост регулируемата дюза за кафе е перфектното решение за различните размери на чаши.

  • Префектни резултати от ристрето до дълго кафе - Открийте забележителни вкусове и силни аромати с изключителни резултати -от плътно и силно еспресо до меко и кадифено лунго.

  • Размери (Ш, Д, В), cm 26.0 x 32.0 x 36.5

No comments found for this product. Be the first to comment!

Този сайт използва бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта, вие се съгласявате с нашата употреба на бисквитки.